cara ngebug via yearbook

Posted: October 5, 2011 in teknik
Tags:

Cara Ngebug Credit di myYearbook (1500 credit perhari)

bagi yang ga ngerti cara ngepet atau yang udah ga bisa ngepet, nih ada cara lain pake jasa transfer 500 credit perhari dari myyearbook tapi bisa kita bug jadi 1500 credit perhari! tinggal ikutin langkah2 nya..

PERSIAPAN

Mozilla Firefox atau Google Chrome atau Internet Explorer.
1 ID tuyul (ID yang gak dipake) yang creditnya 1500 atau lebih.

CARA NGEBUG TRANSFER CREDIT KE LUNCH MONEY (Bagi yang ga punya L$300,000)

Login ke http://www.myyearbook.com/
Klik jumlah lunch money kita sampai halaman transaksi terbuka, buka sampai total ada 3 tab. (caranya klik kanan jumlah lunch money, kemudian klik “Open link in new tab”)
Sekarang kita masuk ke tab pertama. Klik gambar IMVU, akan keluar kotak dialog currency connect. (kalau gambarnya bacaan WeeWorld, klik aja)
Di kotak dialog currency connect, klik IMVU.
Masukkan ID sama password tuyul.
Kemudian klik tombol Connect.
Klik bacaan “switch direction” sampai tanda transfer berubah jadi << .
Read the rest of this entry »

cara ngepet imvu

Posted: October 5, 2011 in teknik
Tags:

I. Introduction

IMVU akan memberikan bonus kredit kepada kita apabila kita melakukan beberapa hal yang diminta oleh imvu.

Salah satu hal yang diminta imvu adalah ‘invite dan refer people’, dimana jika kita mengundang teman / orang lain untuk

bergabung dengan IMVU, kita akan mendapat bonus kredit dari IMVU sebesar 1500.

Akan tetapi, sulit bagi kita untuk mengundang teman baru agar bergabung dengan imvu. Oleh karena itu, hal tersebut diakali

dengan memainkan proses tersebut bersama dengan teman kita yang sudah bergabung dalam imvu. Proses pengakalan tersebut dinamakan ngepet.

Ngepet dilakukan oleh 2 orang, dimana 1 orang yang jaga lilin (yang mengundang), dan 1 orang sebagai pengepet (yang diundang). Bonus dari ngepet bisa diterima apabila kedua orang tersebut beda IP Addressnya, lebih gampangnya beda wilayah.

Bonus dari ngepet yang sebesar 1500 kredit akan diberikan melalui 3 tahap, yaitu :

1. Saat masuk kedalam 3Dchat

2. Sudah melakukan chating pertama dalam 3Dchat

3. Sudah melakukan chating yang kelima kalinya dalam 3Dchat

Masing-masing tahapan diatas akan mendapat 500 kredit, jadi totalnya 1500.
Read the rest of this entry »

Here is another kind of tool you can use to increase your
results with the Brand Licensing launch!

Your success is our success, and we want you to have the
best possible tools and training.

Watch for upcoming trainings and affiliate tools HERE on the
launch blog.

Now – here are your Facebook wall posts.

(Please note that you can also use the Tweets for this purpose. The following posts are a little longer, allowing for Facebook’s longer writing space.)

The difference with Facebook as compared with Twitter, is that when you post to your wall or page, there are clickable options right above where you see the posting area. These include photo, video, and the option YOU want.

After you put the message into the space for your update, click link.

A box comes up for you to include the complete url.

You would post your shortened link in that box and click “attach.”

Then click “share”.

If you prefer video, here is a video showing you how.
http://screenr.com/2D2s

And here are the Facebook Wall Posts.

Thousands of rising stars pay big bucks to take the easy way to explosive growth by partnering with the World’s Best Brands!
Find out how in this FREE video mini-class

If you’ve ever
* bought a souvenier at a special event
* been to the NASCAR Nextel Cup Championship race or
* purchased a football jersey with your favorite team,
How can this work for YOUR business? Free video mini-class shows how.

See How Easily YOU Can Hook Up with the World’s Best Brands and SKYROCKET Your Business!
Find out how in this FREE video mini-class

How can brand licensing Grows Your Business FASTER?
* You need less resources to get your product hitched with a brand or event.
* You leverage the distribution and recognition of best-in-class products.
* Once the deal is set, royalties come in month after month.
Free video series shows how

If you’ve ever bought a souvenier at a special event, you have experienced the power of lassoing the world’s great brands.
How can this work for YOUR business? Free video mini-class shows how.

_____________________________________________

Those will keep you busy! And remember to watch the blog and
your email for more affiliate tools, training and news.

If you are not yet registered as an affiliate partner, register now. now.

framework 2.0

Posted: July 23, 2011 in driver
Tags:

The Microsoft .NET Framework version 2.0 (x64) redistributable package installs the .NET Framework runtime and associated files required to run 64-bit applications developed to target the .NET Framework v2.0.

The .NET Framework version 2.0 (x64) improves scalability and performance with improved caching, application deployment and updating with ClickOnce, support for the broadest array of browsers and devices with ASP.NET 2.0 controls and services and 64-bit support. For more information on the .NET Framework 2.0 …
download here

Advertyze.com | Free Opt-In Email System

Advertyze.com program afiliasi program afiliasi GRATIS menawarkan menarik dan menguntungkan. Cukup memberitahu teman-teman Anda dan anggota downline tentang layanan kami dan memberikan mereka link affiiate khusus. Anda akan mendapatkan 25% dari seluruh penjualan yang mendaftar melalui link afiliasi Anda. Anda akan terus menerima pembayaran 25% selama pelanggan tetap menjadi anggota aktif. Kami juga membayar $ 0,10 untuk setiap anggota gratis yang bergabung melalui link anda plus komisi 25% jika mereka meng-upgrade dari free kapan saja di masa depan..
ayo buruan gabung disini

Advertyze.com | Free Opt-In Email System